Tag Archives: Malaysia

Kenapa Malaysia tak dapat masuk final World Cup

Kenapa kita, Malaysia, tak dapat masuk ke final World Cup sedangkan Iceland dapat masuk? Entahlah. Saya bukan pakar bolasepak nak buat analisa. Saya bukan tau pasal bolasepak kecuali setakat bersorak depan tv. Yang boleh baca dan nampak ialah presiden FAM … Continue reading

Share
Posted in World Cup | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Berkibarlah Jalur Gemilang!!!

Esok, 31hb Ogos 2013, ialah Hari Kemerdekaan¬†negara kita. Kali yang ke-56. Berkibarlah Jalur Gemilang!!! Semoga Malaysia terus aman, dan kita doakan juga Malaysia negara kita ini terus makmur, maju jaya, negara yang selamat untuk kita tumpang berteduh, daerah yang bahagia … Continue reading

Share
Posted in Some other sides of the world, Stories to share with you | Tagged , | Leave a comment

White House Down, Olympus Has Fallen

Pernah tengok filem White House Down atau Olympus Has Fallen? Pasal rumah resmi US President kena tawan oleh terrorists tu? Kita di Malaysia ni pun dekat-dekat nak jadi jugak benda macam tu. Kumpulan bala tentera seramai 10 orang ni ada … Continue reading

Share
Posted in Some other sides of the world, Stories to share with you | Tagged , , , , | Leave a comment