Category Archives: MyGolfStory

The main story is about or related to golf.

PGA Championship: 2nd Day

Di akhir hari kedua PGA Championship, Tiger Woods berada corot di belakang. 2nd Day yang tidak menghasilkan apa-apa lonjakan atau kejutan dari pemain ranking No. 1 dunia ini. Maknanya, Tiger tidak akan menjuari kejohanan ini sebagai 15h Major buat dirinya.  … Continue reading

Share
Posted in Golf, MyGolfStory | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

PGA Championship the last major tees off in a few hours’ time

PGA Championship, tahun 2013 punya last major (tiap tahun inilah the last major pun) akan tee off in a few hours’ time. Bermula (time Malaysia, bukan Malaysian time) hari Jumaat tengah malam, dan tamat awal pagi hari Isnin. Mesti ada kat tv … Continue reading

Share
Posted in Golf, MyGolfStory | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

Kelab golf mana pula nak ditutup ni?

Kelab golf mana pula yang nak ditutup ni? Kami di kawasan Lembah Klang dan sekitarnya dah dengar cerita pasal ada satu-dua kelab golf yang akan ditutup tak lama lagi. Kelab yang mana satu eh? Bila nak tutup? Tahun lepas atau … Continue reading

Share
Posted in Golf, MyGolfStory, Stories to share with you | Tagged , , | Leave a comment